Vola armaturer

Historien bag VOLA

Hos Woodform lægger vi en dyd i designet på dit snedkerkøkken eller snedkerbad og tilbyder derfor elegante VOLA armaturer.

De første VOLA armaturer blev designet af den danske arkitekt Arne Jacobsen tilbage i 1968 i et samarbejde med VOLA A/S. Samarbejdet kom i stand efter Arne Jacobsen vandt en arkitektkonkurrence vedrørende Nationalbanken i København.

Verner Overgaard fra VOLA A/S henvendte sig til Arne Jacobsen med sin personlige ide til, hvordan et armatur til Nationalbanken skulle se ud. Hans tanke var, at alle rør skulle bygges ind i væggen, kun greb og udløb skulle være synlige, og det var noget helt nyt på daværende tidspunkt.

Et kendetegn ved Arne Jacobsens arbejde er, at alt overflødigt er skåret væk. Han fandt derfor også ideen om en helt ny form for armatur interessant og tilbød at arbejde videre med udformningen af selve armaturet.


VOLA armaturer blev første gang sat i produktion i 1968 og vandt umiddelbart derefter international anerkendelse fra Museum of Modern Art i New York, Kunstgewerbemuseum i Køln og Cincinatti Art Museum for blot at nævne et udpluk. Meget har ændret sig i løbet at de 51 år, VOLA har været i produktion. Der er kommet nye produkter, materialer og teknologi til, som matcher tidens krav og livsstil, men VOLA står fortsat for tidløst design og er i dag mere efterspurgt end nogensinde.


VOLA er grøn og blyfri

VOLA armaturerne produceres i Danmark på fabrikken i Horsens. Produktionen er baseret på LEAN tankegangen, hvor en af grundtankerne er at reducere spild af enhver art. På fabrikken genbruges vandet i produktionen, og alle metalspåner genanvendes. VOLA er både miljøcertificeret og arbejdsmiljøcertificeret. Alle dele, der er i berøring med drikkevand, produceres af blyfrit materiale.

VOLA giver brugerne mulighed for at bruge netop den mængde vand, de ønsker. De forskellige muligheder for vandbesparelse kan efter forudgående aftale ses og afprøves i VOLA showroom. Pakhus 48 i København Frihavn og i VOLA Showroom, Kystvejen, Aarhus C.

På www.vola.dk kan hver husstand desuden beregne, hvor meget den kan spare ved at benytte vandsparer i deres VOLA armaturer.
VOLA serien leveres i højglanspoleret eller børstet krom, højglanspoleret messing, børstet rustfrit stål samt 14 klare farver.

Hvert trin i produktionen fra modtageinspektion af den rå messing til trykprøvning af det færdige armatur er underkastet virksomhedens strenge kvalitetskontrolsystem. I henhold til ISO 9001.

Snedkeri siden 1988 | Raffineret & Enkelt | Woodform detaljer

Snedkerbad møbel

W | Koncept – Priser fra kr. 8.500,-

Vi tilbyder vores Snedkerbad KONCEPT til dig, som drømmer om at forenkle processen til dit snedkerbad møbel.

| Se PRISER her

Interiør møbler

W | Signatur – Priser fra kr. 5.800,-

SIGNATUR Collection består af møbler kommoder og side-natbord.

| Se PRISER her

Pakhusene, Århus Ø

W | Snedker Bad & Interiør Studio

  • Åben efter aftale
  • Parkering
  • Oplev forskellen

| KONTAKT her